راهنمای انتخاب و خرید همزن برقی

همزن برقی از وسایل کاربردی در آشپزخانه است. بهویژه برای علاقهمندان به پختوپز و تهیه انواع کیک، شیرینی، نان و دسر بسیار مفید و کارآمد است. انتخاب همزن مناسب میتواند تجربه شما را در آشپزی بهبود دهد و در زمان صرفهجویی کنید. در راهنمای خرید همزن برقی، نکات مهمی که برای انتخاب بهترین مدل که متناسب با نیازهایتان باشد را بررسی میکنیم. تا با آگاهی کامل بهترین انتخاب را انجام دهید. در انتها هم یک پیشنهاد ویژه داریم که میتوانید از آن بهرهمند شوید.
1. انواع همزن برقی
همزنهای برقی در دو نوع دستی و کاسهدار به بازار عرضه میشوند که هرکدام قابلیتها و کارایی خاص خودشان را دارند که در ادامه به هردوی آنها اشاره میکنیم:
همزن دستی
این نوع همزنها سبک و قابل حمل هستند و برای تهیه مواد سادهتر مثل خامه یا تخممرغ استفاده میشود. مزایای آنها قیمت مناسب، اشغال فضای کم و مناسب بودن برای مصارف خانگی است و معایب آنها توان کمتر، نیاز به نگهداشتن در دست هنگام کار است.
همزن کاسهدار
این مدلها مجهز به کاسه و پایه هستند و مناسب برای استفادههای سنگینتر مثل ورز دادن خمیر یا تهیه حجم زیاد مواد است. مزایای آنها توان بالا، عدم نیاز به نگهداشتن دستگاه و کارایی بیشتر است و معایب آنها قیمت بالاتر و نیاز به فضای بیشتر در آشپزخانه است.
2. قدرت و توان موتور
توان دستگاه تأثیر زیادی بر عملکرد آن دارد. توان مدلهای موجود در بازار بین 150 تا 1000 وات متغیر است که باید طبق فهرست زیر و نیازتان بهترین گزینه را انتخاب کنید.
- 150 تا 300 وات: مناسب برای مصارف سبک مثل هم زدن تخممرغ و خامه
- 300 تا 600 وات: مناسب و ایده آل برای تهیه انواع کیک، دسر و میان وعده
- بیش از 600 وات: مناسب برای ورز دادن خمیـر و استفـاده های حرفـه ای
3. قابلیت تنظیم سرعت
بهتر است همزن برقی شما دارای قابلیت و امکان تنظیم سرعت باشد تا کنترل بیشتری بر میزان ترکیب مواد موردنظر خود داشته باشید. و براحتی این کار را انجام دهید.
- 2 تا 3 سرعت: معمولا اکثر همزن ساده قابلیت تنظیم در دو الی سه حالت را دارند.
- 5 تا 10 سرعت: در مدلهای پیشرفته برای دقت بیشتر در مخلوط کردن مواد غذایی
- قابلیت توربو: برخی دستگاهها دارای دکمه توربو هستند که برای افزایش لحظهای قدرت موتور استفاده میشود.
4. جنس بدنه و قطعات
- بدنه: همزنها با بدنههای پلاستیکی یا فلزی به بازار عرضه میشوند. مدلهای پلاستیکی سبکتر هستند، اما مدلهای فلزی مقاومتر و بادوامتر هستند.
- تیغهها و سریها: بهتر است جنس تیغه ها و سری ها از استیل ضد زنگ باشد تا در برابر خوردگی و زنگ زدگی مقاوم و استهلاک کم تری داشته باشد.
5. سریها و لوازم جانبی
برخی از همزنهای پیشرفته دارای سریهای متنوع و بسیار کاربردی هستند که امکان استفاده از دستگاه برای کارهای مختلف و مهمتر را فراهم میکنند که عبارتند از:
- سری همزن: این نوع سری ها بیشتر برای هم زدن مایعـات و تخم مرغ مناسب است.
- سری خمیرزن: این نوع سری ها هم برای ورز دادن خمیــر نان و پیتــزا کاربـردی است.
- سری ورزدهنده: برای ترکیب مواد سنگین تری مانند کره و آرد مناسب و ایده ال است.
- پرههای همزن قابل تعویض: برای تهیه انواع دسرها و مواد غذایی مختلف کاربرد دارد.
6. ظرفیت کاسه
در همزنهای کاسهدار، ظرفیت کاسه اهمیت زیادی دارد. بسته به تعداد اعضای خانواده یا نوع استفاده، ظرفیت مناسب را مطابق با گزینه های زیر انتخاب کنید:
- 2 تا 3 لیتر: مناسب برای خانوادههای کوچک و مصارف روزمره و ساده
- 4 تا 5 لیتر: مناسب برای تهیه کیک و شیرینی در حجمهای متوسط
- بیش از 5 لیتر: برای مصارف حرفه ای و در حجم زیاد مناسب است.
7. امکانات جانبی
برخی همزنها دارای ویژگیهای اضافی هستند که کار با دستگاه را آسانتر میکنند. این ویژگیهای تاثیر مستقیم روی کیفیت و البته قیمت دستگاه میگذارد.
- چرخش خودکار کاسه: در برخی مدلها کاسه بهصورت خودکار میچرخد تا مواد بهتر و باکیفیت بالاتری مخلوط شوند.
- پایه ضدلغزش: برای جلوگیری از تکان خوردن آن در هنگام کار مناسب است که از آلوده شدن محیط جلوگیری میکند.
- نمایشگر دیجیتال: برخی مدلها دارای تایمر و نمایشگر دیجیتال هستند. که خیال شما را از عملکرد آن راحت میکند.
8. موارد ایمنی
سیستم قطع خودکار در صورت داغ شدن بیش از حد موتور، دستگاه را بهطور خودکار خاموش میکند. قفل ایمنی هم که در برخی دستگاهها دارای قفل ایمنی هم که در برخی از دستگاهها وجود دارد از روشن شدن ناخواسته جلوگیری میکند. که برای خانوادههای کودک خردسال دارند فوق العاده کاربردی و ضروری است.
9. سبک طراحی
اگر قصد دارید از همزن دستی استفاده کنید، وزن و طراحی ارگونومیک آن اهمیت دارد. دستگاه باید سبک و خوشدست باشد تا در زمان استفاده طولانی دست شما خسته نشود. برای مدلهای کاسهدار نیز بهتر است دستگاه پایه محکمی داشته باشد تا هنگام کار تکان نخورد.
10. برند و قیمت
انتخاب از برندهای معتبر میتواند تضمینکننده کیفیت و عملکرد دستگاه باشد. برندهای معروف همزن برقی شامل بوش، مولینکس، فیلیپس، کنوود و پارس خزر هستند. قیمت دستگاه هم بسته به نوع، توان و امکاناتی که در بالا به آنها اشاره کردیم متفاوت است:
- انواع مدلهای ساده دستی: بین 1 تا 2 میلیون تومان.
- مدلهای کاسه دار میان رده: بین 2 تا 5 میلیون تومان.
- مدلهای پیشرفته و حرفهای: بیش از 5 میلیون تومان.
دریافت مشاوره رایگان
قبول داریم انتخاب یک همزن برقی مناسب کار چندان راحتی نیست. بهمین خاطر اگر با مطالعه مواردی که به عنوان راهنمای خرید همزن برقی یادآور شدیم، هنوز در تصمیم گیری و انتخاب بین بهترین مدل، تردید دارید. حتما با پر کردن فرم زیر از مشاوره رایگان و تخصصی کارشناسان ما در تک کالابان استفاده کنید. تا با توجه به بودجه و نیازها و انتظاراتی که از این دستگاه کاربردی دارید، بهترین انتخاب را انجام دهید.
برای دریافت مشاوره تخصصی و رایگان اطلاعات خود را وارد کنید
پیشنهاد ویژه تک کالابان
ما در تک کالابان همیشه بدنیال ارائه محصولاتی با اصالت، کیفیت و خدمات ارزشمند هستیم تا شما عزیزانی که زمان لازم برای مراجعه به بازار و فروشگاهها را ندارید. با خیال راحت محصولات مورد نظرتان را بررسی، انتخاب و تهیه کنید. خدماتی مانند ضمانت کتبی اصالت کالا، ضمانت بازگشت کالا تا 10 روز حتی اگر محصول انتخابی شما مورد پسندتان نبود، گارانتی معتبر و ارسال فوری که همگی در جهت اهداف ماست.
و اما پیشنهاد ویژه تک کالابان! برای تعداد محدودی از شما عزیزان این فرصت را درنظر گرفته ایم تا با کلیک روی تصویر بالا وارد صفحه دسته بندی اصلی آن شوید و بعد از بررسی مشخصات خرید و قیمت همزن برقی های مختلف، بهترین گزینه که دقیقا متناسب با نیازتان هست را با تخفیف 200 هزار تومانی بدون قید و شرط ثبت سفارش کنید. برای این کار کافی است در صفحه صورتحساب خود کد تخفیف TKB را وارد کنید. پس تا دیر نشده از این فرصت ویژه استفاده کنید. در زیر 4 مدل از گزینههای خوب بازار را مشاهده میکنید.

همزن دستی فیلیپس مدل HR 3705
۲,۹۵۰,۰۰۰ تومان
همزن دستی فیلیپس مدل HR3740/10
قیمت اصلی: ۳,۶۵۰,۰۰۰ تومان بود.۳,۱۵۰,۰۰۰ تومانقیمت فعلی: ۳,۱۵۰,۰۰۰ تومان.